«

»

Blogger Event – Enchantra/Auryn

Ongeveer twee weken terug zag ik op twitter tweets voorbij komen van een aantal meiden die naar de opening van de showroom van Enchantra wilden gaan. Toevallig ging mijn blogger friend Agnetha ook, na een aantal telefoontjes en smsjes heb ik besloten om ook mee te gaan. En omygod wat was het zonde als ik niet was geweest.  Het was namelijk geweldig. Ik heb er twee woorden voor, Beauty Heaven. De officiële opening zal twintig maart plaats vinden. Maar speciaal voor bloggers gingen de deuren op negen maart open. Samen met Vera Camilla en Suzanne zijn we richting Breda gegaan waar we werden opgehaald door Agnetha. Vanaf Breda is het een klein uurtje rijden. Het was echt super gezellig ook met mijn maatje Esmeralda. Verder waren de volgende ladies aanwezig Wendy en Lisanne, Natascha, Thamar, ThamaraTamara, Marloes, Cindy, en Elly . Het was super gezellig thnx ladies!
Photobucket

Photobucket

Photobucket Auryn beauty groep:Oké, ik ga jullie eerst even kort vertellen over Auryn beauty Group.Je zult wel denken, waar heb je het over. Dus even kort en krachtig: Auryn beautygroup dat is de officiële naam van het bedrijf. Alle merken zoals Michael Todd Cosmetics, Enchantra, Cupcake Organic en Konad zullen vallen onder Auryn.

Eigenaresse Linda & haar man.
Photobucket
Eerste indruk:
Wanneer ik de showroom instapte werd ik gek. Je hebt zoveel keus en eindelijk een plek waar je lekker kan gaan zitten, swatches kan maken, je nagels kan lakken en natuurlijk uitgebreid geïnformeerd kunt worden. Want Linda de eigenaresse staat achter elke product dat er verkocht word in de showroom. Het is heel vrij en je mag lekker je gang gaan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf op te maken en producten te testen. Zodat je weet wat je koopt, het is een plek waar je moet zijn geweest. Dus mocht je een keer in de buurt zijn dan zou ik echt even een bezoekje brengen.Photobucket
Wat voor merken worden er o.a. verkocht:
Het eerste wat mij opviel toen ik de showroom binnenwandelde was de enorme keuze China Glaze nagellaken. Daarnaast heb je nog een ruime keuze aan Essie, Orly, Konad, Color Club en Golden Rose. Dus genoeg lakjes voor de Nailjunks. Als je gek bent op make-up net zoals mij, dan heb je keuze uit Nyx, Sleek, Coastle scents, Sugarpill, ZPalletjes, Ardell wimpers, Sigma, Beauty Blender en nog veel meer. Ik ga jullie een aantal foto’s laten zien. Zodat jullie een beetje een idee krijgen van hoe het er ongeveer uit ziet. De showroom is echt geweldig en ze hebben werkelijk overal rekening mee gehouden. Kijk mee naar de foto’s.Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketAanraders en Tips:
De showroom was amazing. De officiële opening vindt plaats op twintig maart. Ik zou zeggen neem in plaats van een dagje Amsterdam een dagje Kappele ”zeeland”Denk eraan je kunt alles testen en je kan ook altijd swatches maken, neem je camera mee en maak er een ware make-up dagje van. Op 20 maart zijn er leuke mensen om je tips en advies te geven. Zo komt Mika van Leeuwen (La Paay magazine) en Ignace Popma om visagie te verzorgen. Linda Merts (Beautytreat) zal jullie informeren over de producten. Zij heeft veel kennis over de producten van Enchantra dus zij kan je helpen met alle vragen die je hebt.

Verder raad ik je aan om vooruit te pinnen omdat ze op het moment nog geen pinautomaat hebben. Je krijgt een korting van 15% en zijn er leuke aanbiedingen waar ik zeker gebruik van zou maken. Natuurlijk heb ik zelf ook wat leuke dingen gekocht en gekregen. Dus verwacht een van deze dagen mijn shoplog.  Er wordt aan alles gedacht zo gaat Silja (sillysilsil.com) overheerlijke sushi maken. Waar jullie heerlijk van gaan smullen. Ik zeg gaan, en laat me weten hoe het was. Want helaas kan ik er niet bij zijn.

Iedereen is van harte welkom tussen 13.00 uur en 18.00 uur.

Adres is Kloosterpoort 13 in Kapelle

 Tasjes ready for Zondag 20 maart.Photobucket

Maandag komt mijn shoplog + goodiebag online heb, zijn jullie benieuwd?

En ga jij de 20e een bezoekje brengen aan Auryn? Let me know in de comments, ben benieuwd! -x- Sanaz